Snarkbehandling med Nightlase är väldigt effektiv för att förbättra Din sömnkvalité såväl ljudnivån i sovrummet – ibland även i hela huset för andra familjemedlemmar. Även de som har konstaterad sömnapné som en konsekvens av sin snarkproblematik. Gula ögonvitor, trötthet, hudrelaterade åkommor och så mycket annat har samband med sömnbrist.

Jag har mycket goda resultat med en särskild teknik som innefattar Nightlase. Du kan själv följa Din Decibelnivå, Dina andningsuppehåll etc. med olika appar som går att ladda ned. De flesta individer blir helt och hållet snarkfria innan eller efter 5e behandlingen. En del patienter Jag behandlat genom åren har slutat med snarkskena och CPAP maskin redan efter första behandlingen är utförd. Alla kan genomgå Nightlase behandling och den är ej smärtsam. Den svider och kliar lite på slutet, men Du kan äta som vanligt efteråt och återgå till arbetet. De patienter som ibland har en underliggande förkylning på gång kan bli drabbade av denna, dessa kan få en känsla i halsen som liknar en förkylning i ca 5 dagar. 

Då Ditt kroppstillstånd vad gäller övervikt kan vara en faktor som gör att Du utvecklat både andningsbesvär och snarkningar, är det väldigt viktigt att Du ej bär på mer än 30 kilos övervikt till Din kroppslängd. Hos dessa med högre vikt kan Jag inte utlova ovanstående garantier, men kan säga att Du kommer garanterat att reducera Din snarkning med minst 50-70%. Är Du beredd att ta till Dig råd gällande kost som snabbt tar Dig neråt i vikt, utan jobbig träning – ställer Jag mer än gärna upp kostnadsfritt med detta vilket förbättrar sömnen markant.

15.000 kronor är kostnaden för 5 sessioner. Behandlingarna utförs med ca 2-3 veckors mellanrum eller längre om det ej är möjligt för Dig att gå så frekvent under behandlingstiden. Behandlingen tar ca 20 minuter.

Få hjälp redan idag!

För flera områden eller mindre ärr kan Du erhålla förmånligt paketpris, fråga efter prisuppgift till info@svenskalaser.se eller smsa fotografi till
0709 – 71 01 06. Slipning av ärr från tex. bukplastik eller bröstlyft, bristningar räknas som större typen av ärr. Dessa har prisbild 3 – 5.000 kr.

Tjänster Galleri